7 anledningar att välja KI

Karolinska Institutet ligger konsekvent bland de högst rankade universiteten i världen på ett antal ansedda rankningslistor. Det finns dessutom många fler anledningar att välja att plugga på KI.

Missing ALT text.
7 anledningar att välja KI
  1. KI är Sveriges enda medicinska universitet och erbjuder landets bredaste utbud av medicinska utbildningar.
  2. Du blir undervisad av lärare som forskar.
  3. Du får tidig patientkontakt ute på praktik.
  4. Studera en del av din utbildning utomlands. KI har samarbete med 150 universitet runt om i världen!
  5. Internationell studiemiljö – på campus träffar du internationella studenter från jordens alla hörn.
  6. Du får stor kunskap och förståelse för andra medicinska yrken och vem som gör vad. Det kommer du ha stor nytta av när du börjar jobba.
  7. Karolinska Institutet ligger konsekvent bland de högst rankade medicinska universiteten i världen på ett antal ansedda rankningslistor.