Lunch med Studenthälsan - näring för både kropp och själ

Varje termin håller Studenthälsan en rad seminarier med aktuella och angelägna teman. Föreläsningarna äger rum på Torget på universitetsbiblioteket, antingen i Solna eller i Flemingsberg.

Tid: 12:15:-13:00

Smörgås serveras kl. 12:00 - först till kvarn. Varmt välkommen!

Höstens lunchseminarium

Våga tala

Ett seminarium om att våga yttra sig och ta plats. Seminariet innehåller teoretiska inslag och praktiska tips. Seminariet hålls av Hannes Claesson, socionom och leg. psykoterapeut, och Lena Mattson, företagssköterska. Vi bjuder på lunchmacka och dryck, först till kvarn.
Datum: 17/9
Plats: Torget på universitetsbiblioteket, Campus Flemingsberg

Seminariet kommer att ges igen under vårterminen 2020, mer information kommer i januari.

Prokrastinering

Skjuter du upp saker och ting i din vardag så att det leder till negativa konsekvenser? Är du nyfiken på vad man själv kan göra åt det? Då är det här seminariet för dig. Seminariet hålls av Åsa Södergren, leg. psykolog. Vi bjuder på lunchmacka och dryck, först till kvarn.
Datum: 8/10
Plats: Torget på universitetsbiblioteket, Campus Flemingsberg