För dig som är student på Påbyggnadsutbildning i oral hälsa, kandidatexamen Ny student på påbyggnadsutbildning i oral hälsa

Välkommen till påbyggnadsutbildning i oral hälsa på KI! Här hittar du information om kursstart, registrering och annan viktig information inför terminsstarten.

Välkommen till påbyggnadsutbildningen!

Om du har antagits i det första urvalet ska du tacka JA till erbjuden plats senast den 22 juli genom att logga in och följa instruktionerna på ”Mina sidor” på antagning.se.

För att studera vid KI måste alla som har blivit antagna aktivera ett studentkonto samt registrera sig. Detta gäller samtliga sökande som antagits i urval 1, urval 2 eller reservantagningen.

Aktivera studentkonto

Du måste ha ett aktivt studentkonto vid Karolinska Institutet! Är det första gången du är student vid KI måste du själv aktivera studentkontot enligt instruktionerna på sidan Mitt studentkonto. Kontona är klara för aktivering 3 augusti 2022.

Om du redan är student på KI så använder du samma studentkonto som du har sen tidigare.

Registrering på programmets inledande kurs

När du har aktiverat ditt studentkonto ska du registrera dig på programmets inledande kurs.

Du kan registrera dig under perioden 2022-08-03 till 2022-08-17 (kl 23:59). Den som inte registrerar sig på kursen inom utsatt tid anses ha lämnat återbud till sin plats på programmet. Det är först när du är registrerad som du officiellt räknas som student och får delta i undervisningen.

Den inledande kurs du ska registrera dig på är:

Oral hälsa ‐ påbyggnad 1, kurskod 1OH000

Du registrerar dig under perioden 2022-08-03 till 2022-08-17 (kl 23:59) genom att logga in i Ladok.

I Ladok kan du alltid logga in och kontrollera dina uppgifter på programmet. Du kan även själv skriva ut studieintyg efter registreringen. Antagningsbesked kan du skriva ut från "Mina sidor" på antagning.se

Återbud

Vill du lämna återbud till din plats så gör du det via ”Mina sidor” på den nationella sidan antagning.se. Detta är möjligt fram till att registreringen har öppnat den 3 augusti.

Vill du lämna återbud efter att registreringen har öppnat mailar du istället till KI:s egen antagningsenhet antagning@ki.se.

Information till studenter om undervisning med anledning av corona.

Program- och kursstart

Terminen startar den 29 augusti. Mer information om upprop osv kommer inom kort.

Var hittar jag vilken information?

Övergripande information som bara gäller påbyggnadsutbildningen hittar du här på programwebben, bland annat programmets utbildningsplan och en programöversikt där du ser vilka kurser som ska läsas vilken termin, regler för tillgodoräknande av tidigare studier och kontaktuppgifter till programstudievägledaren med flera. Om du kollar runt lite på programwebben innan studiestarten så får du en ganska god bild av vad som väntar under din kommande tid hos oss!

Alla kurser vid KI har en egen öppen kurswebb där du senast två veckor innan kursstart hittar schema, kontaktpersoner och kursplan med litteraturlista. Du hittar länkar till alla kurswebbar i programöversikten här på programwebben.

Information till nya studenter och checklista som hjälper dig att hålla koll på viktiga saker inför terminsstart.

På sidan Student på KI finns generell information samlad om allt annat som du behöver veta som student på Karolinska Institutet, till exempel information om stöd under studiernadigitala tjänster och verktygbiblioteket (KIB)lika villkorregler om examination och fusk, info om hur du skaffar ditt KI-kort (passerkort, lånekort mm), kontaktar Student-IThittar på campus - och mycket mycket mera.

Påbyggnadsutbildningens hemvist

Påbyggnadsutbildningen ges på campus Flemingsberg. På Alfred Nobels allé 8 finns institutionens utbildningskansli samt Universitetstandvårdens kliniker där den prekliniska och kliniska färdighetsträning sker. I samma byggnad finns bibliotek, studieplatser och restaurang.

Sök resa med SL.se

Frågor?

Har du frågor om utbildningen är du självklart välkommen att kontakta oss! På sidan Kontaktuppgifter finns information om hur du når oss som jobbar med programmet.