Bästa utbytesrapport 2020/2021

Här kan du läsa mer om bästa utbytesrapport 2020/2021.

närbild av öppen bok framifrån

Varje läsår utser en grupp under Kommitteen för utbildning tre vinnare i tävlingen om årets bästa utbytesrapport.

De tre utbytesrapporterna som innehåller de bästa och mest levande beskrivningarna av utbytesstudieperioden såväl studiemässigt som socialt samt innehåller praktiska tips och råd på vad man ska tänka på före, under och efter utbytet uppmärksammas.

I sina rapporter berättar studenterna om allt från de första stegen inför sina ansökningar till sina upplevelser under utbytet, både studiemässigt och på ett personligt plan.

Uppmaningen till läsarna är att våga ta chansen att söka utbytesstudier. Du kommer inte att ångra dig!

Bästa utbytesrapport 2020/2021

Första priset för bästa utbytesrapport avseende läsåret 2020/2021 tilldelas till Zuzanna Bjurenfalk som läser psykologiprogrammet och åkte till Università di Bologna i Italien.

Andra priset tilldelas till Hannah van Bunningen som läser läkarprogrammet och åkte till Université Paris Descartes i Frankrike.

Tredje priset tilldelas lika till Maren Gerdes som läser biomedicinprogrammet och åkte till ETH Zurich i Schweiz samt Joseph Rikardsen som åkte till Arteveldehogeschool (Gent) i Belgien.

Bästa utbytesrapport 2019/2020

Höstterminen 2019 åkte Rebecca van Hage, student på biomedicinska analytikerprogrammet, till Instituto Politecnico de Lisboa i Portugal och hennes utbytesrapport har utsetts till Karolinska Institutets bästa utbytesrapport läsåret 2019/2020.

På andra plats kom Elin Lindberg, student på tandläkarprogrammet, som var på utbyte på Shanghai Jiao Tong University (Kina).

På tredje plats kom Olivia Uneklint, psykologprogrammet, som gjorde sitt utbyte vid Università di Bologna (Italien).

Grattis till alla vinnare!

För att läsa alla utbytesrapporter följ denna länk.

Är du intresserad av utbytesstudier kontakta gärna din Internationella handläggare.

TA
Innehållsgranskare:
Talia Adamsson
2024-04-12