Deltagare på uppdragsutbildning - så här loggar du in i lärplatformen Canvas

Karolinska Institutet digitala lärplattform är Canvas, här beskrivs hur du loggar in på Canvas.

1. Du loggar in här. Viktigt att du använder senaste versionen av t.ex. Google Chrome eller Firefox som webbläsare. Du kan inte använda Internet Explorer.
  2. Välj att logga in som "Studenter och medarbetare/Student or staff "(rosa text) om du går en poänggivande utbildning. Om du går en icke-poänggivande utbildning ska du logga in som extern användare (turkos text).
  3. Skriv in ditt användarnamn och lösenord.
  4. Klicka på Översikt i vänstermenyn så får du se de kurser du har tillgång till. Klicka på din kurs så kommer du till kursens startsida. Första gången du blir inbjuden till en kurs i Canvas måste du acceptera kursinbjudan för att kursen ska synas i översiktsmenyn. Inbjudan till kurs skickas till mejl samt finns när du loggar in på Canvas. Nedan ser du hur Canvas ser ut när du loggar in.
KW
KI webbförvaltning