Hur är det att plugga på KI?

KI's studenter berättar om de olika nybörjarprogrammen.

Felicia berättar om psykologprogrammet

Vad gör en psykolog? Varför just KI och vad är det bästa med programmet? Lyssna på Felicias video så får du svaren!

Towe berättar om arbetsterapeutprogrammet

Vad gör en arbetsterapeut? Hur ser praktiken ut och vem passar för yrket? Det och mer berättar Towe om i sin video!

Sandra berättar om logopedprogrammet

Vad jobbar en logoped med? Vilka patienter arbetar man med och har man praktik? Sandra berättar om logopedprogrammet

Isabelle berättar om läkarprogrammet

Isabelle berättar om programmets uppbyggnad, varför hon valde just KI och vem som passar som läkare.

Sebastian berättar om röntgensjuksköterskeprogrammet

Vad innebär yrket? Hur ser programmet ut och vad är det bästa med programmet? Se videon med Sebastian och få svaren!

Kiki berättar om fysioterapeutprogrammet

Kiki berättar om vad det innebär att jobba som fysioterapeut och varför hon valde programmet.

Sara berättar om tandhygienistprogrammet

Sara berättar om vad det innebär att jobba som tandhygienist och varför hon valde programmet.

Awaz berättar om tandläkarprogrammet

Vad innebär tandläkaryrket och varför valde Awaz tandläkarprogrammet på just KI? Det berättar Awaz om i sin video!

Sofia berättar om sjuksköterskeprogrammet

Sofia berättar om vad det innebär att jobba som sjuksköterska vilka egenskaper som är bra att ha för att jobba som sjuksköterska.

Ranya berättar om BMA-programmet

Ranya berättar om programmet och varför hon valde inriktningen klinisk fysiologi.

Marlene berättar om kandidatprogrammet i biomedicin

Marlene berättar om varför hon valde programmet och vad det bästa med programmet är.

Hajir berättar om optikerprogrammet

Hajir berättar om optikerprogrammet, vem som passar för yrket och varför hon valde att läsa till optiker.

Studentkommuni…
2021-02-09