Inspirationsdag för rehabkoordinatorer

Vi välkomnar dig till en inspirationsdag för rehabkoordinatorer 20 april 2023! Det blir en dag fylld av nya insikter och möten.

Foto: Unsplash.com och Ulf Sirbom
Foto: Ulf Sirbom och Unsplash.com

Nätverkande, föreläsningar och underhållning

Våren 2023 ges den 50:e omgången av kursen Koordineringsinsatser - att koordinera sjukskrivnings- & rehabiliteringsprocessen 7,5 hp (tidigare kallad Koordinering av rehabprocessen) som ges vid Institutionen för Kliniska vetenskaper, Danderyd.

Detta vill vi fira med alla er som gått kursen. Kom till Karolinska Institutet och träffa kollegor som jobbar med liknande frågor. Ta del av det senaste om sjukskrivnings- & rehabiliteringsprocessen och lyssna på intressanta och inspirerande föreläsningar.

Inspirationsdagen är exklusiv och riktar sig endast till tidigare kursdeltagare. Detta är en dag du inte vill missa!

När

20 april 2023, klockan 09:00 - 16:30. 

Var

Campus Solna, Berzelius väg 3, Stockholm, Karolinska Institutet. Sal: Jacob Berzelius.

Pris

  • Pris vid anmälan före 1 december 2022: 850 kr per deltagare exklusive moms. 
  • Pris vid anmälan från och med 1 december 2022: 1 250 kr per deltagare exklusive moms. 

I priset ingår fika och lunch.

Anmälan 

Säkra din plats senast den 28 februari 2023. Observera att inspirationsdagen ges som uppdragsutbildning. Du går den via din arbetsgivare. 

Karolinska Institutet förbehåller sig rätten att ställa in kursomgång vid för få anmälda.

Anmälan är bindande. Vid avbokning senare än sex (6) veckor innan utbildningens start debiteras 50 procent av kurskostnaden och vid avbokning senare än tre (3) veckor innan utbildningens start debiteras hela kurskostnaden. För fullständiga villkor se våra allmänna avtalsvillkor.

Anna Sporrong

Mer om dagen 

Dagen kommer ledas av Anna Sporrong. Anna är kurssamordnare och en av kursens huvudföreläsare. Hon arbetar som rehabexpert, handledare för rehabkoordinator samt som utbildare och föreläsare. Anna ingår i expertpanelen för tidningen Allt om arbetsmiljö. 

Olof Röhlander
Foto: Niklas Palmklint

Dagen avslutas med en av Sveriges mest prisade och hyllade föreläsare inom motivation, Olof Röhlander. Olof  har med sina femton år som inspiratör samlat på sig unika erfarenheter om hur arbetslivet ser ut. Den sexfaldigt prisbelönte talaren sätter fingret på kärnan i det vi alla letar både i livet och i organisationer som hela tiden förändras. Olof har skrivit fem böcker om ledarskap, arbetsglädje, motivation och personlig utveckling, han har hållit över 2 000 föredrag och coachat såväl ledare, privatpersoner och elitidrottare. 

Andra föreläsningar

Annika Elmer

Arbetsrätt/HR-juridik

Annika Elmér - Annika har över 20 års erfarenhet som specialist inom arbetsrätt/HR-juridik och åtar sig löpande uppdrag för arbetsgivare som på olika sätt behöver stöd i relation till sina anställda.
 

Elin Ekbom Bak

Nutidens fysiska aktivitetsmönster – utmaningar och möjligheter

Elin Ekblom Bak - Elin är högskolelektor i idrottsvetenskap med inriktning folkhälsa och fysisk aktivitet.

Giorgio Grossi

Stress, psykisk ohälsa och vägen framåt

Giorgio Grossi - Giorgio är beteendevetare och docent i medicinsk psykologi med examen från Psykologiska institutionen, Stockholms universitet.

Professor Mats Lekander. Foto: Andreas Andersson.
Foto: Andreas Andersson.

Stress och hälsa: kunskapsläge, missuppfattningar, behandling

Mats Lekander Mats är professor i hälsopsykologi vid Institutionen för klinisk neurovetenskap, Karolinska institutet och forskar om sambandet mellan immunförsvar, beteende och hjärna, så kallad psykoneuroimmunologi.

Ansvarig institution

Institutionen för Kliniska vetenskaper, Danderyd.

Kursansvarig och examinator för kursen Koordineringsinsatser - att koordinera sjukskrivnings- & rehabiliteringsprocessen

Profile image

Monika Löfgren

Adjungerad Lektor

Kristian Borg

Professor/överläkare

Mer information 

Profile image

Susanna Sjunneryd

Projektsamordnare
MA
Innehållsgranskare:
2024-05-16