För studenter på kursen Specifik omvårdnad inom barnkirurgi, 15 hp kurskod 2QA315

På denna sida hittar du studieguide, schema, kursanalyser och kontaktuppgifter till kursen.

Kursplan

Välkomstinformation

Om kursen

Kursens övergripande mål är att studenten efter avslutad kurs ska kunna uppnå en fördjupad kunskap och kompetens för att med ett professionellt förhållningssätt självständigt kunna bedriva och leda omvårdnadsarbete inom sjukvård för barn och ungdomar med barnkirurgiska tillstånd och medfödda defekter med ett familjecentrerat perspektiv.

 

Information om när nästa kurstillfälle ges saknas.

Obligatoriska studiedagar via Zoom publiceras nedan. Med reservation för ändringar.

 

Aktivera studentkonto

För att studera vid Karolinska Institutet måste du ha ett aktivt studentkonto. Är det första gången du är student vid KI måste du själv aktivera studentkontot enligt instruktionerna på Mitt studentkonto. Om du redan är student på KI använder du samma studentkonto som du har sedan tidigare.

 

Registrering i Ladok

För att behålla din plats och delta i kursen är registrering i Ladok obligatorisk. Du registrerar dig själv i Ladok. I samband med registreringen får du tillgång till kursen i lärplattformen Canvas. Mer information om webbregistrering.

Välkomstbrev och studieguide

Kursanalys

Kontaktuppgifter

Profile image

Elin Öst

Kursansvarig
Profile image

Ann-Kathrine Lemon

Utbildningsadministratör

Canvas

Canvas är den lärplattform som används för alla kurser på KI. Här hittar du bland annat kursmaterial och inlämningsuppgifter och kan hålla kontakten med lärare och studenter. Då kursen är webbaserad kommer all information och kommunikation ske via lärplattformen Canvas. Cirka en till två veckor före kursstart kommer du få en e-postinbjudan till den mejladress du angivit hos antagning.se. Acceptera denna och du får tillgång till kursen inne i Canvas.

Innehållsgranskare:
Hanna Bergström
2024-06-03