För studenter på kursen Att arbeta med beteendeförändring (7,5 hp) kurskod 1QA126

Kursen tar upp grundläggande kunskap och tillämpningar inom ämnet psykologi som är relevanta och användbara för personer som i sina yrken på olika sätt arbetar med att hjälpa människor att genomföra någon form av beteendeförändring.

Kursplan

Information

Välkommen till kursen!

Om du har antagits i det första urvalet ska du tacka JA till erbjuden plats senast 24 juli genom att logga in och följa instruktionerna på ”Mina sidor” på antagning.se

För att studera vid KI måste alla som har blivit antagna aktivera ett studentkonto samt registrera sig. Detta gäller samtliga sökande som antagits i urval 1, urval 2 eller reservantagningen.

1. Aktivera studentkonto

Du måste ha ett aktivt studentkonto vid Karolinska Institutet! Är det första gången du är student vid KI måste du själv aktivera studentkontot enligt instruktionerna här: https://ki.se/utbildning/mitt-studentkonto. Kontona är klara för aktivering 3 augusti 2020.

Om du redan är student på KI så använder du samma studentkonto som du har sen tidigare.

2. Registrering på kurs

När du har aktiverat ditt studentkonto ska du registrera dig på kursen.

Du kan registrera dig två veckor innan kursstart fram till en vecka efter kursstart. Den som inte registrerar sig inom utsatt tid anses ha lämnat återbud till platsen.

Det är först när du är registrerad som du officiellt räknas som student och får delta i undervisningen.

Du registrerar dig genom att logga in här: https://www.student.ladok.se/student/loggain

Här kan du alltid logga in och kontrollera din registrering på kursen.

3. Corona

Kursen kommer HT20 ges på distans på grund av osäkerhet kring vilka restriktioner som kommer att gälla från Folkhälsomyndigheten. Vissa undervisningstillfällen kommer att ersättas av inspelade föreläsningar som publiceras på kurswebben och andra tillfällen kommer att vara i form av seminarier via länk då alla deltagare behöver vara uppkopplade samtidigt. Dessa tidsbundna undervisningstillfällen kommer i första hand vara enligt planeringen nedan men vissa tider och dagar kan komma att ändras.

https://utbildning.ki.se/information-till-studenter-om-undervisning-med-anledning-av-corona

 

Varmt välkommen!

 

Så behandlar KI dina personuppgifter: https://ki.se/utbildning/sa-behandlar-ki-dina-personuppgifter

Besök http://ki.se/valkommen för allmän information till dig som är ny student vid KI.

 

Återbud

Vill du lämna återbud till din plats/reservplats så gör du det via ”Mina sidor” på antagning.se. Detta är möjligt fram till att registreringen har öppnat. Vill du lämna återbud efter att registreringen har öppnat kontaktar du antagning@ki.se.

Schema

Schema HT20

Kursutvärdering

Kontaktuppgifter

Sara Widén

Kursansvarig

Camilla Norin

Kursadministratör