För studenter på kursen Barnhälsovård med inriktning mot pediatrisk och familjecentrerad omvårdnad, 7,5 hp kurskod 2QA317

På denna sida hittar du schema, kursanalyser och kontaktuppgifter till kursen.

Kursplan

Välkomstinformation

Om kursen

Kursen är en fristående kurs som genomförs på halvfart och webbaserat utan fysiska träffar. Den pågår i 10 veckor från den 30 augusti till den 5 november 2021.

 

Söker du/är du antagen till valbar kurs (kurskod 2SP033), besöker du denna sida: Barnhälsovård med inriktning mot pediatrisk och familjecentrerad omvårdnad, 7,5 hp, valbar kurs

 

Aktivera studentkonto

För att studera vid Karolinska Institutet måste du ha ett aktivt studentkonto. Är det första gången du är student vid KI måste du själv aktivera studentkontot enligt instruktionerna på Mitt studentkonto. Om du redan är student på KI använder du samma studentkonto som du har sedan tidigare.
 

Registrering i Ladok

När du har aktiverat ditt studentkonto ska du registrera dig på kursen i Ladok. Detta är obligatoriskt för att behålla din plats och delta i kursen. Registreringen öppnar en vecka före kursstart. I samband med registreringen får du tillgång till kursen i lärplattformen. Mer information om webbregistrering.

 

Schema

Schema publiceras senast 2 veckor före kursstart.

Kursanalys och kursvärdering

Kontaktuppgifter

Johanna Granhagen Jungner

Kursansvarig och examinator

Ana Maria Seguel

Utbildningsadministratör