För studenter på kursen Barnhälsovård med inriktning mot pediatrisk och familjecentrerad omvårdnad, 7,5 hp kurskod 2QA317

På denna sida hittar du schema, kursanalyser och kontaktuppgifter till kursen.

Kursplan

Välkomstinformation

Om kursen

Kursen är en fristående kurs som genomförs på halvfart och webbaserat utan fysiska träffar. Den pågår i 10 veckor från den 27 mars till den 2 juni 2023.

 

Kursen är en kompletterande kurs för dig som är specialiserad inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom alternativt distriktssköterska och syftar till att du ska förvärva fördjupade kunskaper inom området barnhälsovård.


Aktivera studentkonto

För att studera vid Karolinska Institutet måste du ha ett aktivt studentkonto. Är det första gången du är student vid KI måste du själv aktivera studentkontot enligt instruktionerna på Mitt studentkonto. Om du redan är student på KI använder du samma studentkonto som du har sedan tidigare.


Registrering i Ladok

För att behålla din plats och delta i kursen är registrering i Ladok obligatorisk. Du registrerar dig själv i Ladok. Registreringen öppnar två veckor före kursstart (13/3) och stänger 21/3. I samband med registreringen får du tillgång till kursen i lärplattformen Canvas. Mer information om webbregistrering.

 

Schema

Kursanalys och kursvärdering

Kontaktuppgifter

Ana Maria Seguel

Utbildningsadministratör

Canvas

Canvas är den lärplattform som används för alla kurser på KI. Här hittar du bland annat kursmaterial och inlämningsuppgifter och kan hålla kontakten med lärare och studenter. Då kursen är webbaserad kommer all information och kommunikation ske via lärplattformen Canvas. Cirka en till två veckor före kursstart kommer du få en e-postinbjudan till den mejladress du angivit hos antagning.se. Acceptera denna och du får tillgång till kursen inne i Canvas.