För studenter på kursen Barnhälsovård med inriktning mot pediatrisk och familjecentrerad omvårdnad, 7,5 hp kurskod 2SP033

På denna sida hittar du schema, kursanalyser och kontaktuppgifter till kursen.

Kursplan

Välkomstinformation

Om kursen

Kursen är en valbar kurs som söks inom Specialistsjuksköterskeprogrammen och genomförs på halvfart och webbaserat utan fysiska träffar. Den pågår i 10 veckor från den 17 januari till den 25 mars 2022.

 

Söker du/är du antagen till fristående kurs (kurskod 2QA317), besöker du denna sida: Barnhälsovård med inriktning mot pediatrisk och familjecentrerad omvårdnad, 7,5 hp, fristående kurs

 

Obligatorisk studiedag via Zoom: måndag 17/1 kl. 08.45-16.00.


Kursen är en kompletterande kurs för dig som är blivande specialistsjuksköterska och syftar till att du ska förvärva fördjupade kunskaper inom ämnet omvårdnad inom barnhälsovård. Barnhälsovårdens roll är av stor betydelse och nya och fördjupade kunskaper behövs för att möta barn, familjer och nyblivna föräldrar och deras behov utifrån ett pediatriskt och familjecentrerat perspektiv.

 

Registrering i Ladok

För att behålla din plats och delta i kursen är registrering i Ladok obligatorisk. Du registrerar dig själv i Ladok. Registreringen öppnar en vecka före kursstart och stänger 3 dagar efter kursstart. I samband med registreringen får du tillgång till kursen i lärplattformen. Mer information om webbregistrering.

Kursanalys och kursvärdering

Kontaktuppgifter

Johanna Granhagen Jungner

Kursansvarig och examinator

Annika Larsson

Studievägledare

Ana Maria Seguel

Utbildningsadministratör

Canvas

Canvas är den lärplattform som används för alla kurser på KI. Här hittar du bland annat kursmaterial och inlämningsuppgifter och kan hålla kontakten med lärare och studenter. Då kursen är webbaserad kommer all information och kommunikation ske via lärplattformen Canvas. Cirka en vecka före kursstart kommer du att få en e-postinbjudan för kursen från "Canvas på KI" - acceptera denna och du får tillgång till kursen inne i Canvas.