För studenter på kursen Handledarutbildning för handledare inom kvinnors och barns hälsa (7,5 hp) kurskod 9K6035

Det finns olika handledarmodeller som både främjar lärandet för studenten och ger handledare andra möjligheter att handleda. Denna uppdragsutbildning ger en introduktion till ett antal handledarmodeller, och deltagarna får tillfälle att praktisera kunskaperna inom ramen för kursen. På den här sidan hittar du information om bland annat aktivering av studentkonto, schema och kontaktuppgifter, samt länk till Canvas och KIs studentsidor.

Kursplan

Välkomstinformation

Kursstart 20 oktober 2020. Lokal: Wretlind, Tomtebodavägen 18A plan 2 (Widerströmska huset)

Kursslut 10 februari 2021. 

Om kursen

Den här uppdragsutbildningen vänder sig till dig som handleder studenter inom områden som berör kvinnors och barns hälsa. Vi använder den digitala plattformen Canvas i kursen. Vid kursstart får du tillgång till de kursspecifika sidorna, det så kallade kursrummet. Längst ner på sidan hittar du länk till Canvas. Du behöver ha aktiverat ditt studentkonto för att kunna logga in i Canvas. 

Aktivera studentkonto

Ett aktiveringsmail skickas till den e-postadress som din arbetsgivare angav vid anmälan. Aktiveringsmailet skickas senast veckan före kursstart. Följ instruktionerna i mailet för att aktivera ditt konto. Saknar du aktiveringsmail eller har frågor angående detta, kontakta kursadministratören.

Schema - med reservation för ändringar

Kursanalys samt kursvärdering

Kontaktuppgifter

Helena Lindgren

Kursansvarig samt examinator

Ulla Finati

Administratör Uppdragsutbildning
08-524 838 91