För dig som är student på Magisterprogrammet i diagnostisk cytologi Magisterprogrammet i diagnostisk cytologi

Här finns aktuell information till dig som läser Magisterprogrammet i diagnostisk cytologi.

Viktig information gällande nedläggningen av magisterprogrammet i diagnostisk cytologi

Magisterprogrammet i diagnostisk cytologi kommer att ges för sista gången HT 2022. Omexaminationer kommer att erbjudas enligt övergångsbestämmelser i respektive kursplan. För information om dina möjligheter att slutföra utbildningen. Läs mer här.

Utbildningsadministration

• Vill du hämta ut en tentamen, få studieintyg, hjälp att göra en adressändring eller få annat administrativt stöd - då finns vi på utbildningsadministrationen här för dig. Varmt välkommen!
  • Vid utbildningsadministrationen finns utbildningsadministratörer, samordnare för utbildningslabb,  studievägledare och utbildningssamordnare/gruppchef för utbildningsadministrationen.

Rutiner vid utlämning av tentamen/låneexemplar

• Utlämning av tentamen har digitaliserats sedan mars 2020. Om du vill ta ut tentamen eller lånexemplar behöver du maila nedanstående uppgifter till studentexpeditionen för att vi sedan skall kunna scanna tentamen du ansökt om att få ut. Handläggningstid normalt inom 7 arbetsdagar.
  • Fyll i dessa uppgifter för att få utlämning av tentamen/låneexemplar:

Namn | Program | Kursnamn | Termin | Kod på examinationen | Datum för examinationen.

Alfred Nobels Allé 8, plan 8 (B-hissen)

141 52 Huddinge

Epost

studentexp-ana8@labmed.ki.se

Angående klädsel

• Det är obligatoriskt att ha labbrock på sig under laborationerna på denna utbildning och därför kommer ni att få låna en labbrock i tyg.

OBS! Saknas labbrocken vid laborationstillfället får man inte delta.

• Labbrocken kvitteras ut innan första labbtillfället och ska sedan lämnas tillbaka efter sista labbtillfället på utbildningen. En påminnelse kommer att skickas via mejl på vårterminen innan examen.
  • Under utbildningstiden ansvarar man själv för tvätt av labbrocken och det görs lämpligast på 60°C.
  • Samtidigt med labbrocken kommer det att delas ut skyddsglasögon och en namnskylt i form av en plastficka med pennor i som ni får behålla. Allt detta ska sedan tas med vid varje laborationstillfällena om inget annat anges.
  • Det finns klädskåp på plan 5 där ni kan sätta ett eget lås på och förvara labbrocken i, annars rekommenderas att förvara labbrocken i en plastpåse i väskan då den inte kommer att vara ren. Under sommarledigheten måste skåpen tömmas.

Välkomna ut på labb!

Våra utbildningslokaler – plan 8

• På plan 8 hittar ni våra utbildningslokaler, både utbildningsadministration och laboratorier.

Värdeskåp – plan 8

• Utanför våra utbildningslabb så finns låsbara skåp att låna under laborationerna. Behövs förvaring av tex ytterkläder och större väskor hänvisar vi till förvaringsskåpen på plan 5.

Förvaringsskåp – plan 5

• Vi erbjuder förvaringsskåp (klädskåp) på plan 5.
  • Skåpen kan lånas under terminstid men måste tömmas innan sommaren
  • Ta med hänglås!

Vilrum

• Vilrumsnyckel hämtas ut i utbildningsadministrationen med hjälp av personal.
  • Det är obligatoriskt att alltid checka-in / checka-ut på den lista som ligger i utbildningsadministrationen.
  • Vi rekommenderar att du använder vilrummet i max en timme. Om du fortfarande inte mår bra efter den timmen bör du gå hem.

”Andrum” för meditation och bön

• På plan 5 finns "Andrummet" som är ett rum för stillhet, meditation och bön. Rummet är öppet för alla som studerar, forskar och arbetar på KI. Även i Solna finns ett liknande rum. ”Andrum” för meditation och bön
  • För att alla ska känna sig välkomna i dessa rum, som är tillgängliga för alla på KI, lämnas inget kvar i rummet när man går.
  • Mer information finns på ki.se.