För studenter på kursen Pediatrisk omvårdnad med inriktning mot akutsjukvård, 7,5 hp kurskod 2SP034

På denna sida hittar du schema, kursanalyser och kontaktuppgifter till kursen.

Kursplan

Välkomstinformation

Om kursen

Kursen är en valbar kurs som söks inom Specialistsjuksköterskeprogrammen. Den pågår på halvfart i 10 veckor från den 17 januari till den 25 mars 2022.

 

Kursen är en kompletterande kurs för dig som är blivande specialistsjuksköterska och syftar till att du ska förvärva fördjupade kunskaper inom ämnet omvårdnad inom pediatrisk akutsjukvård. Akutsjukvården inom pediatriken har en central roll och nya och fördjupade kunskaper behövs för att möta barn, ungdomar och deras familjer i det akuta skedet.
 

Söker du/är du antagen till fristående kurs (kurskod 2QA274), besöker du denna sida: Pediatrisk omvårdnad med inriktning mot akutsjukvård, 7,5 hp, fristående kurs


Kursstart 17 januari. Kursen genomförs webbaserat med en studiedag online via Zoom och en studiedag på plats på Södersjukhuset. 

 

Obligatoriska studiedagar

  • Måndag 17/1 kl. 08.45-16.30 Södersjukhuset (1/3 av gruppen, gruppindelning meddelas efter registrering)
  • Tisdag 18/1 kl. 08.45-16.00 via Zoom (hela gruppen)
  • Torsdag 20/1 kl. 08.45-16.30 Södersjukhuset (1/3 av gruppen, gruppindelning meddelas efter registrering)
  • Fredag 21/1 kl. 08.45-16.30 Södersjukhuset (1/3 av gruppen, gruppindelning meddelas efter registrering)

 

Registrering i Ladok

För att behålla din plats och delta i kursen är registrering i Ladok obligatorisk. Du registrerar dig själv i Ladok. Registreringen öppnar en vecka före kursstart och stänger 3 dagar efter kursstart. I samband med registreringen får du tillgång till kursen i lärplattformen. Mer information om webbregistrering.

 

Kursanalys och kursvärdering

Kontaktuppgifter

Johanna Granhagen Jungner

Kursansvarig och examinator

Anna Malmborg

Studievägledare

Ana Maria Seguel

Utbildningsadministratör

Canvas

Canvas är den lärplattform som används för alla kurser på KI. Här hittar du bland annat kursmaterial och inlämningsuppgifter och kan hålla kontakten med lärare och studenter. Då kursen är webbaserad kommer all information och kommunikation ske via lärplattformen Canvas. Cirka en till två veckor före kursstart kommer du få en e-postinbjudan till den mejladress du angivit hos antagning.se. Acceptera denna och du får tillgång till kursen inne i Canvas.