Karriärevent

På KI anordnas en rad event som rör karriär. Här hittar du en översikt över karriärservices karriärevent, men även en kalender över karriärevent som anordnas på KI av exempelvis oss, biblioteket, KI Innovations med flera. Välkommen till våra event för karriärstöd och för möjligheter att bygga nätverk för din framtid - din karriär!

Karriärservices event

Karriärservice erbjuder seminarier, workshops och föreläsningar kring karriär för studenter, doktorander, postdocs och forskare.

Här hittar du en översikt över de aktiviteter som vi på Karriärservice planerar att genomföra i höst. Våra event är ofta på engelska men vi anordnar även event på svenska. Så snart ett event har blivit klickbart, är det möjligt att anmäla sig.

Är du nyfiken på vilka event vi anordnade under hösten 2020, eller våren 2021. Om du saknar någon aktivitet eller vill anordna ett eget karriärevent och behöver vårt stöd så får du gärna kontakta oss!

Översikt av karriärservices event 2021 - Höst

Fler event kommer att tillkomma!

 

AUGUSTI

SEPTEMBER

OKTOBER

NOVEMBER

  • Karriärservice på Forskarhandledarutbildning, 8 nov - för den som ska registreras som huvudhandledare för en doktorand, och är med i kursen
  • Drop-in med KI Karriärservice, 10 nov - för doktorander, postdocs och forskare

  • Blog workshop "KI Career Blog", 10 nov - för bloggande doktorander, postdocs och forskare
  • Mentorskap: Vad, varför och hur, 24 nov - för doktorander (primärt), postdocs och forskare
  • Drop-in med KI Karriärservice, 24 nov - för doktorander, postdocs och forskare

  • Blog workshop "KI Career Blog", 24 nov - för bloggande doktorander, postdocs och forskare

DECEMBER

Karriärkalender

Vissa karriärevent som ges på engelska, syns bara på den engelska sidan. För att försäkra dig om att inte missa något event, rekommenderar vi dig därför att surfa till den engelska sidan.