Skip to main content

Karriärevent

På KI anordnas en rad event som rör karriär. Här hittar du en översikt över karriärservices karriärevent, men även en kalender över karriärevent som anordnas på KI av exempelvis oss, biblioteket, KI Innovations med flera. Välkommen till våra event för karriärstöd och för möjligheter att bygga nätverk för din framtid - din karriär!

Karriärservices event

Karriärservice erbjuder seminarier, workshops och föreläsningar kring karriär för studenter, doktorander, postdocs och forskare.

Här hittar du en översikt över de aktiviteter som vi på Karriärservice planerar att genomföra i vår. Våra event är ofta på engelska men vi anordnar även event på svenska. Så snart ett event har blivit klickbart, är det möjligt att anmäla sig.

Är du nyfiken på vilka event vi anordnade under hösten 2019, titta här. Om du saknar någon aktivitet eller vill anordna ett eget karriärevent och behöver vårt stöd så får du gärna kontakta oss!

Översikt av karriärservices event våren 2020

Fler event kan komma att tillkomma!

 

JANUARI

 

FEBRUARI

 

MARS

 

APRIL

  • Karriärservice på introduktionsdag för nya doktorander (Flemingsberg), 15 april - för nya doktorander

  • INSTÄLLT - Kompetensseminarium #2, Pitcha dig själv!, 21 april - för studenter

 

MAJ

 

JUNI

Karriärkalender

Vissa karriärevent som ges på engelska, syns bara på den engelska sidan. För att försäkra dig om att inte missa något event, rekommenderar vi dig därför att surfa till den engelska sidan.