Nyhetsbrev om karriärservice

Vi på Karriärservice ger karriärstöd och informerar om våra aktiviteter på flera sätt, bla i olika nyhetsbrev.

Karriärnyheter kommer ut regelbundet i två olika nyhetsbrev. Har du tips på aktiviteter, spännande artiklar eller event som är karriärrelaterade som vi borde ta med i dessa nyhetsbrev får du gärna tipsa oss. Du når oss enklast på career-service@ki.se.

Nyhetsbrev för studenter

Studentnytt skickas ut varannan vecka ut till dig som studerar på Karolinska Institutet och i det ingår karriärnytt. Studentnytt är tvåspråkigt och vänder sig i första hand till grundutbildnings- och masterstudenter. Brevet kommer automatiskt till din ki-epostadress. Om du inte får det och vill teckna dig för prenumeration kan du anmäla dig.

Nyhetsbrev för doktorander och forskare

KI Career News på engelska skickas ut varannan vecka, och vänder sig i första hand till doktorander och forskare. Du måste själv anmäla din epostadress om du vill få nyhetsbrevet.