Lokalbokning för dig som är student

Som student kan du själv gå in och boka grupprum i Time Edit

Campus Solna:
Tillgängligt alla dagar 7.00 – 22.00 med reservation för tillfälliga avvikelser, max 21 timmar i vecka och en vecka framåt i tiden.

Campus Flemingsberg:
Tillgängligt mån-fre 07.00 – 22.00, lörd-sön 11.00 – 17.00, med reservation för tillfälliga avvikelser, max 21 timmar i vecka och en vecka framåt i tiden.

Du bokar på följande sätt:

1. Boka grupprum

2. Är du inloggad i datorn så behöver du inte logga in, annars klicka på swamid och ditt KI-id

3. Om du vill boka en specifik lokal så skriv in den under lokal, då kommer den upp med ett schema. Klicka på dagen eller tiden som är ledig.
Skriv in tiden du vill boka lokalen med namn och telefonnr. och klicka på ”BOKA ”

4. Alternativt klicka på den lokal och tid som verkar ledig och skriv in tiden du vill boka men ditt namn och telefonnr och ”Boka” Klicka på Skicka bekräftelse.

5. Vill du avboka, sök upp bokningen under ”Mina bokningar” klicka på din bokning och ändra/avboka och spara.

Lokalbokning

Support kring bokningar i Time Edit