Öppet hus – digitalt 18 mars

Titta på inspirationsfilmer, chatta med våra studie- och karriärvägledare kl 13-18, ställ dina frågor till KI:s studenter. Och missa inte chansen att beställa en KI-goodie bag.

Studera på KI – presentation

KI-studenterna Erik och Erik berättar om KI:s nybörjarprogram och vilket utbud som finns för studenter på KI.

Motivation och beetendeförändring

Hur hittar man motivation? Varför är målsättningar viktiga och hur ändrar man beteende? Det är några av ämnena som tas upp av Adrian Valkeaoja, leg. sjukgymnast och nuvarande läkarstudent vid KI.

Hur ser det ut på Campus Solna?

Följ med på en rundtur!

Hur ser det ut på Campus Flemingsberg?

Följ med på en rundtur!

Studentliv

Hur ser studentlivet ut på KI?

KI-studenten Mesud listar tre sätt att få mer inblick i studentlivet på KI.

Följ med på en rundtur på kliniken

Tandläkarstudenten Fredrik visar hur miljön för tandläkarstudenter på Karolinska Institutet ser ut. Häng med på rundturen!

Studera utomlands

Träning och friskvård

Rundtur på gymmet – Campus Solna

På campus Solna finns ett helt nytt gym. Dessutom finns möjlighet att spela tennis på KI:s utomhusbanor och möjlighet att ta en aktiv paus i Lugna rummet. Studentkårerna erbjuder en mängd olika idrottsaktiviteter.

Rundtur på gymmet – Campus Flemingsberg

Följ med när Anders från Frisvården på Karolinska Institutet visar runt hur det ser ut på Base gym i Campus Flemingsberg och berättar om utbudet för dig som student.

Studentkommuni…
2020-03-19