För dig som är student på Fysioterapeut­programmet Aktuellt på programmet

Övergripande information och händelser som är aktuella för studenter på fysioterapeutprogrammet

Till dig som snart tar examen

Ansökan om examen vid KI

Här hittar du information om hur du ansöker om examen.

Kom ihåg att du själv behöver ansöka om både din yrkesexamen och din kandidatexamen vid Karolinska Institutet. För det krävs två separata ansökningsblanketter.

Ansökan om legitimation sker via Socialstyrelsen.

Något som är bra att veta är att du som student har ansvaret för att bevaka att alla poäng är inrapporterade i LADOK. Om inte alla poäng finns inrapporterade så kan inte examensavdelningen handlägga ert ärende.

Utan legitimation kan du inte arbeta inom yrket. Du kan dock prova att förhandla med en potentiell arbetsgivare, och föreslå att du, fram till dess att legitimationen är utfärdad anställs som assistent och därmed kan arbeta under handledning.

Examensdags? Nu är du en KI-alumn!

Som nyutexaminerad är du en KI-alumn, d v s en tidigare KI-student, och viktig för KI:s verksamhet på många olika sätt. Därför vill vi gärna behålla kontakten med dig!

KI Alumni är ett professionellt och socialt nätverk för alla som vill hålla kontakten med Karolinska Institutet. KI:s tidigare studenter, forskare och anställda utgör ett stort nätverk av erfarenhet och kunskap med kontakter världen runt. KI Alumni har som målsättning att skapa och upprätthålla kontakter med alumner genom nyheter, evenemang och värdefull service.