Välkommen till digitalt Öppet hus 17 mars

Den 17 mars kl. 14–18 kan du chatta med studenter och studievägledare, få information om våra utbildningar och inspireras av studenter som berättar om hur det är att studera på KI. Få en KI-tygpåse och den nya utbildningskatalogen!

Ditt studieval börjar här

Studentliv

Följ med på en rundtur på tandvårdskliniken

Tandläkarstudenten Fredrik visar hur miljön för tandläkarstudenter på Karolinska Institutet ser ut. Häng med på rundturen!

Häng med på en rundtur på campus

Hur ser det ut på Campus Solna?

Campus Solna ligger i norra delen av Stockholm, precis intill Karolinska universitetssjukhuset Solna.

Hur ser det ut på Campus Flemingsberg?

Campus Flemingsberg ligger i södra delen av Stockholm, precis intill Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge.

Se vilka träningsmöjligheter KI erbjuder

Rundtur på gymmet - Campus Solna

Följ med Kiki och Anders som visar runt på gymmet Box på Campus Solna. På campus Solna finns även tennisbanor utomhus och möjlighet att ta en aktiv paus i Lugna rummet.

Rundtur på gymmet – Campus Flemingsberg

Följ med när Anders som visar runt på gymmet Base på Campus Flemingsberg och berättar om utbudet för studenter på KI.

Studera utomlands

Från läkarstudent till forskare