Studenthälsans lunchwebbinarier

Varje termin håller Studenthälsan en rad webbinarier på olika teman. Här hittar du vårt aktuella utbud, men också inspelade seminarier från Malmö Universitet du kan ta del av online.

Glad flicka vid sin dator.
Anmäl dig till våra webbinarium Foto: Getty Images.

Höstens lunchwebbinarier

Stresshantering: Få studierna och livspusslet att gå ihop med hälsan i behåll. Ett webbinarium för dig som behöver hitta verktyg för att hantera den ofrånkomliga stress som vi utsätt för i vårt dagliga liv.

Sömnwebbinarium: Lär dig strategier för hur du kan förbättra dina sömnvanor och få praktiska verktyg för att främja återhämtning. Webbinariet kommer även beröra hur du kan hantera vintermörkret för att fortsätta vara aktiv och pigg under de mörka vintermånaderna. Observera att webbinariet är på engelska.

Våga tala: Tycker du att det är jobbigt att presentera inför andra eller att säga din mening i ett grupparbete? Lär dig mer om att våga tala och att ta plats i diskussioner. Webbinariet innehåller teoretiska moment och praktiska tips.  

Psykologisk hållbarhet: Lär dig mer om effekterna av stress och hur du kan förebygga stressrelaterad ohälsa genom psykologisk egenvård. Observera att webbinariet är på engelska.

Att hantera oro och grubblandeUpplever du att mycket tid och energi går åt att oroa dig för framtiden eller grubbla över saker som har hänt? Lär dig mer om oro och grubblande och få tips på strategier för att kartlägga och hantera orostankar.

Medveten närvaro: Introduktion till mindfulness (medveten närvaro) och praktiska övningar.

Datum för höstens webbinarium publiceras i augusti.

Inspelade seminarier

Har du höga krav på dig själv? Eller ägnar du mycket tid åt att grubbla? Ta del av inspelade seminarier på olika teman från Studenthälsan vid Malmö universitet. Varje seminarium är ca 50 minuter.