Ansök om stöd när du studerar med funktionsnedsättning

Karolinska Institutet erbjuder olika pedagogiska stöd för dig som är student med varaktig funktionsnedsättning. Här kan du läsa om hur du ansöker om stöd när du studerar på KI.

Så här ansöker du om stöd:

1. Skicka in ansökan och intyg via Nais

Logga in på Nais webbplats. Fyll i webbformuläret med dina personuppgifter och bifoga dina intyg eller dokument som visar att du har en varaktig funktionsvariation. Skicka din ansökan.

Ansök om stöd via www.nais.uhr.se

2. Boka tid med KI:s samordnare

När du har fått en bekräftelse på att din ansökan tagits emot, är du välkommen att boka tid för ett personligt möte med KI:s samordnare för studenter med funktionsvariationer.

Hitta lediga tider och boka möte med samordnaren i Timecenter

Vad händer sen?

Efter din ansökan och ditt möte med samordnaren får du ett intyg där det står vilka stöd du beviljats eller rekommenderats. Om du har en rekommendation om stöd vid examination, bör du skicka in ditt intyg till kursansvarig i början av kursen, senast 2 veckor före examinationen.

Samordnare för verksamhetsstöd, studenter med funktionsnedsättning

Viktoria Hansson

Telefon:08-524 86 004

E-post:funkis@ki.se