För dig som är student på Kandidatprogrammet i nutrition Ny student på Kandidatprogrammet i nutrition

Är du ny student på Kandidatprogrammet i nutrition?
Här nedan finner du information om upprop, introduktionsdagar vid SU och annat matnyttigt gällande dina framtida studier på Stockholms universitet.

Här hittar du information om SU:s ställningstagande gällande covid-19. Informationen uppdateras löpande:

Information till studenter gällande covid-19 (SU)

Programupprop och information till studenter År 1

Skriftlig information från institutionen skickas till antagna studenter efter det första urvalet från UHR (Universitets- och Högskolerådet), d.v.s. efter den 16 juli. Glöm inte att gå in på www.antagning.se och tacka ja till din plats senast fredagen den 23 juli. Studenter som antagits eller är reserver i det andra urvalet får information efter den 29 juli.

Programstart med obligatoriskt upprop

Tid: Måndagen den 23 augusti 2021, kl. 09:30 på Stockholms universitet, mer detaljerad information kommer

Till programmet antas 30 studenter HT 2021.

Registrering på programmet

Registrering på kandidatprogrammet i nutrition görs av oss efter uppropet den 23 augusti.

OBS!

Om du absolut inte har möjlighet att delta vid uppropet, måste du anmäla detta till kursledningen i förväg (senast den 20/8 kl. 16:00 till sara.bruce.1@ki.se) annars förlorar du din utbildningsplats. Du kan också skicka ett personligt ombud.

Om du har förkylningssymptom på uppropsdagen så ska du stanna hemma med tanke på covid-19, men du måste meddela oss senast kl. 09:00 den 23/8 (till sara.bruce.1@ki.se), annars förlorar du din plats.

Karta och mer information

Kursstart för kemikurserna År 1

Mer information kommer.

Första kursen i Grundläggande kemi har obligatoriskt upprop måndagen den 31 augusti 2020 kl. 09:00. Du kommer att få en zoomlänk skickad till dig via e-post, så se till att din information är uppdaterad i Ladok.

Registrering på första kursen

Innan du börjar på din första kurs, Grundläggande kemi, måste du själv registrera dig vid den institution som ger kursen. Webbregistreringen öppnar den 25 augusti, se Checklista för en lyckad terminsstart

Om du har frågor angående kemikurserna, kan du kontakta studievägledare:

Helena Bergman, tel: 08-16 12 27, kemi@su.se
Hemsida: https://www.kemi.su.se

Studieinformation om kemikurserna

Vill du läsa kemi?

Repetera dina kemikunskaper

Introduktionsdagar vid SU

Efter uppropet i slutet av augusti fortsätter utbildningen på Stockholms universitet med några introduktionsdagar, med bland annat Välkomstdagen fredagen den 27 augusti. På grund av rådande läge och ovisshet om utvecklingen av pandemin planeras  i första hand ett digitalt mottagande. Följ utvecklingen på SU:s sida.

Syftet med dessa introduktionsdagar är att du ska få ordentlig information om programmets utformning och om vad universitetsstudier innebär.

Naturvetenskapliga föreningen (NF) vid Stockholms universitet ordnar den s.k. Insparquen, med både viktig studieinformation, föreläsningar och festligheter. Där får du möjlighet att lära känna dina blivande kurskamrater, äldre kursare och andra naturvetarstudenter i lugn och ro innan undervisningen börjar på allvar.

Schema till Insparquen

Upprop och information till studenter År 2

Kursstart och obligatoriskt upprop för Cell- och molekylärbiologi 27 hp (BL3008):

Mer information kommer.

Tid: Måndagen den 31 augusti 2020 kl. 09:15

Schemat kommer att finnas på kurssidan senast fyra veckor innan kursstart.

OBS! Om du inte kan närvara vid uppropet måste du anmäla detta i förväg till BIG-kansliet (se nedan). Du riskerar annars att förlora din plats på kursen.

Elisabeth Weingartner (studievägledare) tel 08-16 40 70

Aleksandra Sommertune (studieadministratör) tel 08-16 40 69