KI-ryggsäck till nya studenter

Alla studenter som börjar på ett av KI:s grundprogram får vid terminsstarten får den populära KI-ryggsäcken. Ryggsäcken kan endast hämtas ut på välkomstdagen eller vid ett extrainsatt tillfälle längre in på terminen.

En person ger en student sin KI-ryggsäck.
Ryggsäcksutdelning. Foto: Liza Simonsson

Varje termin arrangerar KI en välkomstdag för nya studenter med ceremoni och mässa i Aula Medica. Det är under mässan som du som är ny student vid ett av KI:s grundprogram har möjlighet att hämta ut din KI-ryggsäck. Välkomstdagen arrangeras under första veckan på terminen. Mer information om när välkomstdagen är och hur du gör för att hämta ut din ryggsäck kommer via mejl innan terminsstarten. 

Hur hämtar jag ut min KI-ryggsäck?

Om du är registrerad student vid ett av grundprogrammen på KI hämtar du ut din ryggsäck under mässan på välkomstdagen. Närmare terminsstarten kommer du få en inbjudan till välkomstdagen till den mejladress du har registrerat i Ladok. När du anmält dig får du en bokningsbekräftelse som innehåller en QR-kod som du visar upp när du hämtar ut din ryggsäck. 

Har du inte möjlighet att själv hämta ut din ryggsäck kan du be en klasskamrat eller vän att hämta ut den åt dig. Den personen som hämtar ut din ryggsäck behöver i sådana fall ha med din QR-kod som du fått när du registrerat dig för välkomstdagen.

Viktigt!

Det är enbart vid mässan under välkomstdagen som du garanterat kan hämta ut din KI-ryggsäck gratis. Det är endast en ryggsäck per student som delas ut och endast studenter vid termin ett som får en KI-ryggsäck. Om din ryggsäck mot förmodan skulle gå sönder eller dylikt behöver du själv köpa en ny hos Medicinska bokhandeln.

Studentkommuni…
2023-01-26