KI-ryggsäck till nya studenter

Alla studenter som börjar på ett av KI:s grundprogram får vid terminsstarten får den populära KI-ryggsäcken. Ryggsäcken kan endast hämtas ut på välkomstdagen eller vid ett extrainsatt tillfälle längre in på terminen.

En person ger en student sin KI-ryggsäck.
Ryggsäcksutdelning. Foto: Liza Simonsson

Varje termin arrangerar KI en välkomstdag för nya studenter med ceremoni och mässa i Aula Medica. Det är under mässan som du som är ny student vid ett av KI:s grundprogram har möjlighet att hämta ut din KI-ryggsäck. Välkomstdagen arrangeras under första veckan på terminen. Mer information om när välkomstdagen är och hur du gör för att hämta ut din ryggsäck kommer via mejl innan terminsstarten. Kom ihåg att du bara kan hämta ut ryggsäcken vid ett begränsat antal tillfällen.

Hur hämtar jag ut min KI-ryggsäck?

Om du är registrerad student vid ett av grundprogrammen på KI, och har anmält dig till välkomstdagen, kan du under mässan hämta ut din ryggsäck. Har du inte möjlighet att delta på välkomstdagen och därmed hämta ut din ryggsäck vid mässan så arrangeras ett ytterligare tillfälle längre in på terminen där du har möjlighet att hämta ut din ryggsäck.

Har du inte möjlighet att själv hämta ut din ryggsäck vid det extra insatta tillfället kan du be en klasskamrat eller vän att hämta ut den åt dig. Den personen som hämtar ut din ryggsäck behöver i sådana fall ha med en kopia eller foto på ditt ID-kort.

Viktigt!

Det är enbart vid dessa två tillfällen (välkomstdagen och extra tillfället) som du har möjlighet att hämta ut din KI-ryggsäck gratis. Ryggsäcken finns annars att köpas i Medicinska Bokhandeln.

Det är endast en ryggsäck per student som delas ut och endast studenter vid termin ett som får en KI-ryggsäck. Om din ryggsäck mot förmodan skulle gå sönder eller dylikt behöver du själv köpa en ny hos Medicinska bokhandeln.

Studentkommuni…
2022-10-24