KI-ryggsäck till nya studenter

Alla studenter som börjar på ett av KI:s utbildningsprogram får vid terminsstart den populära KI-ryggsäcken. Ryggsäcken hämtas ut under mässan på välkomstdagen som sker i anslutning till terminsstarten.

Är du ny student på ett av våra nybörjarprogram vårterminen 2024 och missade att hämta ut din KI-ryggsäck under välkomstdagen? 

Då har du möjlighet att hämta ut din ryggsäck på onsdag den 31 januari kl 12:00 -13:00. Du hittar oss i garderoben i Aula medica på Campus Solna. 

En person ger en student sin KI-ryggsäck.
Ryggsäcksutdelning. Foto: Liza Simonsson

Alla nya programstudenter på KI får under sin första termin en KI-ryggsäck på välkomstdagen. Ryggsäcken hämtas ut under mässan på välkomstdagen. Information om välkomstdagen och hur du gör för att hämta ut din ryggsäck kommer via mejl innan terminsstarten och på sidan för nya studenter på din programwebb

Hur hämtar jag ut min KI-ryggsäck?

För att hämta ut din ryggsäck måste du anmäla dig till välkomstdagen och visa upp din bokningsbekräftelse innehållande en QR-kod. Inbjudan till välkomstdagen kommer till din mejl som du registrerat i Ladok. Inbjudan skickas ut ca en vecka innan terminsstarten. Glöm inte att kolla din skärppost om du saknar inbjudan.   

Har du inte möjlighet att själv hämta ut din ryggsäck kan du be en klasskamrat eller vän att hämta ut den åt dig. Den personen behöver då ha med en kopia av din QR-kod. 

När kan jag hämta ut min KI-ryggsäck?

Vi delar ut KI-ryggsäckarna vid två tillfällen under terminen: välkomstdagen i Aula medica som är första fredagen på första terminen och vid ett uppsamlingstillfälle någon vecka efter terminsstart. Information om uppsamlingstillfället skickas via mejl samt står på KI:s sida för nya studenter. Missar du dessa tillfällen har vi inte möjlighet att dela ut en ryggsäck till dig. Det är ditt eget ansvar att ta reda på när uppsamlingstillfället är. Information om uppsamlingstillfället publiceras under veckan efter att välkomstdagen har varit. 

Får jag en KI-ryggsäck?

Du som är registrerad student på ett utbildningsprogram på KI får en ryggsäck under din första termin på KI. Du har bara möjlighet att hämta ut din KI-ryggsäck under din första termin på KI och vid de två utlämningstillfällena. Missar du dessa tillfällen under din första termin så finns det KI-ryggsäckar att köpa på KI:s webbshop.  

Viktigt!

Om du vill garantera att du får en KI-ryggsäck så är det viktigt att du registrerar dig för välkomstdagen och hämtar ut din ryggsäck under mässan. Det är endast en ryggsäck per student som delas ut och endast programstudenter vid termin ett som får en. Om din ryggsäck mot förmodan skulle gå sönder eller dylikt behöver du själv köpa en ny.

Saknar du inbjudan till välkomstdagen?

Om du är programstudent på termin 1 och inte fått inbjudan till välkomstdagen för nya studenter efter den 10 januari 2024, gör följande:

  1. Kolla din skräppost
  2. Kolla vilken mejladress som du har registrerat i Ladok och kolla den mejlinkorgen och skräpposten. 
  3. Kontakta ki-student@ki.se. Tala om vad du heter, personnummer och vilket program du läser.
Amanda Nelzén
2024-01-22