Webbregistrering

För att studera vid KI måste alla som har blivit antagna aktivera ett studentkonto samt registrera sig. Detta gäller samtliga sökande som antagits i urvalen eller reservantagningen.

Aktivera studentkonto

Du måste ha ett aktivt studentkonto vid Karolinska Institutet! Är det första gången du är student vid KI måste du själv aktivera studentkontot enligt instruktionerna. Om du redan är student på KI så använder du samma studentkonto som du har sen tidigare. 

Registrering på kurs

När du har aktiverat ditt studentkonto ska du registrera dig på kursen. Registreringsperioden är två veckor före kursstart och en vecka in i kursen, om inte andra datum anges på din kurs kurswebb.

Den som inte registrerar sig inom utsatt tid anses ha lämnat återbud till platsen. Det är först när du är registrerad som du officiellt räknas som student och får delta i undervisningen. Du registrerar dig själv i Ladok. Här kan du alltid logga in och kontrollera din registrering på kursen.

Återbud

Vill du lämna återbud till din plats/reservplats så gör du det via ”Mina sidor” på antagning.se. Detta är möjligt fram till att registreringen öppnar. Vill du lämna återbud efter att registreringen har öppnat gör du det i Ladok.

Studentkommuni…
2022-11-01