För dig som är student på Specialist­sjuksköterske­programmen Aktuellt på programmen

Här hittar du olika aktuella händelser på specialistsjuksköterskeprogrammen.

Examensceremoni VT23

För dig som blir klar med din Specialistsjuksköterskeutbildning under VT23 kommer en ceremoni att hållas den 2 juni 2023, kl.9.00-12.00 i H1 Röd på Alfred Nobels allé 23 i Flemingsberg. Inbjudan med information om anmälan till denna kommer att skickas ut via mejl under våren. 

Programgemensam introduktionsdag för nya specialistsjuksköterskestudenter HT23

Välkommen till en programgemensam introduktionsdag för alla studenter som påbörjar ett specialistsjuksköterskeprogram HT23.

Dagen kommer hållas digitalt måndag den 28 augusti 2023 kl.08.30-12.15. Programmet publiceras här under vår/sommar. Länk till webinariet kommer att läggas ut i respektive programs första kurs i Canvas.

Äldre aktualiteter 

Plugga smart på KI

Missa inte Björn Liljeqvists inspirerande webinarium om hur du når större framgång till mindre besvär i dina studier. Ta tillfället i akt att förbättra din studieteknik!

Tillfället har passerat, men du kan även i efterhand ta del av Björns webbinarieserie i 4 delar, genom att logga in på KI Play med ditt KI id.)

 

Vård av äldre - små insatser gör stor skillnad i geriatriken.

Artikel med inriktningsansvarig Anne-Marie Boström 

Läs den här

Nu kan du ansöka om stipendium hos Queen Silvia Nursing Award

Queen Silvia Nursing Award är ett stipendium för dig som studerar till sjuksköterska eller specialistsjuksköterska och vill vara med och bidra till en av framtidens största utmaningar inom vården, den åldrande befolkningen. Stipendiet syftar till att stimulera idéutbyte inom vård och omsorg med fokus på äldre, utveckla goda ledarskapskompetenser inom sjuksköterskeyrket och ge dig som studerar till sjuksköterska unika karriärmöjligheter.