För dig som är student på Specialist­sjuksköterske­programmen Aktuellt på programmen

Här hittar du olika aktuella händelser på specialistsjuksköterskeprogrammen.

Examen specialistsjuksköterskeprogrammen

Fira din Specialistsjuksköterskeexamen! Välkommen till en digital avslutning för alla specialistsjuksköterskor som tar sin examen HT23, den 12 januari 2024, kl. 9.00-11.00. Zoomlänk kommer att skickas ut via mejl. Du hittar programmet här.

Programgemensam introduktionsdag för nya specialistsjuksköterskestudenter VT24

Välkommen till en programgemensam introduktionsdag för alla studenter som påbörjar ett specialistsjuksköterskeprogram VT24.

Dagen kommer hållas digitalt måndag den 15 januari 2024, kl.08.30-12.15.  Länk till webinariet kommer att läggas ut i respektive programs första kurs i Canvas.Här kan du se programmet. 

Möjlighet till stöd för psykosocial hälsa hos studenter - PARASOLL

PARASOLL riktar sig till alla studenter på Karolinska institutet och syftar till att främja psykosocial hälsa hos studenter på KI.

Projektet har initierats av Kommittén för utbildning på grundnivå och avancerad nivå och är ett samarbete mellan flera institutioner, bland annat:

CNSCLINTEC och NVS samt Studenthälsan.

Länk till Canvasaktiviteten Parasoll

Äldre aktualiteter 

Plugga smart på KI

Missa inte Björn Liljeqvists inspirerande webinarium om hur du når större framgång till mindre besvär i dina studier. Ta tillfället i akt att förbättra din studieteknik!

Tillfället har passerat, men du kan även i efterhand ta del av Björns webbinarieserie i 4 delar, genom att logga in på KI Play med ditt KI id.)

 

Vård av äldre - små insatser gör stor skillnad i geriatriken.

Artikel med inriktningsansvarig Anne-Marie Boström 

Läs den här

Nu kan du ansöka om stipendium hos Queen Silvia Nursing Award

Queen Silvia Nursing Award är ett stipendium för dig som studerar till sjuksköterska eller specialistsjuksköterska och vill vara med och bidra till en av framtidens största utmaningar inom vården, den åldrande befolkningen. Stipendiet syftar till att stimulera idéutbyte inom vård och omsorg med fokus på äldre, utveckla goda ledarskapskompetenser inom sjuksköterskeyrket och ge dig som studerar till sjuksköterska unika karriärmöjligheter.

LR
Innehållsgranskare:
Anna Malmborg
2024-01-15