För studenter på kursen Pediatrisk omvårdnad med inriktning mot akutsjukvård, 7,5 hp kurskod 2QA274

På denna sida hittar du schema, kursanalyser och kontaktuppgifter till kursen.

Kursplan

Välkomstinformation

Om kursen

Kursen är en fristående kurs som genomförs på halvfart och webbaserat med en studiedag online via Zoom och en studiedag på plats på Södersjukhuset. Den pågår i 10 veckor från den 17 januari till den 25 mars 2022.

 

Kursen syftar till att du ska förvärva fördjupade kunskaper inom ämnet omvårdnad inom pediatrisk akutsjukvård. Akutsjukvården inom pediatriken har en central roll och nya och fördjupade kunskaper behövs för att möta barn, ungdomar och deras familjer i det akuta skedet.

 

Söker du/är du antagen till valbar kurs (kurskod 2SP034), besöker du denna sida: Pediatrisk omvårdnad med inriktning mot akutsjukvård, 7,5 hp, valbar kurs

 

Obligatoriska studiedagar

  • Måndag 17/1 kl. 08.45-16.30 Södersjukhuset (1/3 av gruppen, gruppindelning meddelas efter registrering)
  • Tisdag 18/1 kl. 08.45-16.00 via Zoom (hela gruppen)
  • Torsdag 20/1 kl. 08.45-16.30 Södersjukhuset (1/3 av gruppen, gruppindelning meddelas efter registrering)
  • Fredag 21/1 kl. 08.45-16.30 Södersjukhuset (1/3 av gruppen, gruppindelning meddelas efter registrering)

 

Aktivera studentkonto

För att studera vid Karolinska Institutet måste du ha ett aktivt studentkonto. Är det första gången du är student vid KI måste du själv aktivera studentkontot enligt instruktionerna på Mitt studentkonto. Om du redan är student på KI använder du samma studentkonto som du har sedan tidigare.

 

Registrering i Ladok

För att behålla din plats och delta i kursen är registrering i Ladok obligatorisk. Du registrerar dig själv i Ladok. Registreringen öppnar 3/1 och stänger 11/1. I samband med registreringen får du tillgång till kursen i lärplattformen. Mer information om webbregistrering.

 

Schema

Kursanalys och kursvärdering

Kontaktuppgifter

Johanna Granhagen Jungner

Kursansvarig och examinator

Ana Maria Seguel

Utbildningsadministratör

Canvas

Canvas är den lärplattform som används för alla kurser på KI. Här hittar du bland annat kursmaterial och inlämningsuppgifter och kan hålla kontakten med lärare och studenter. Då kursen är webbaserad kommer all information och kommunikation ske via lärplattformen Canvas. Cirka en till två veckor före kursstart kommer du få en e-postinbjudan till den mejladress du angivit hos antagning.se. Acceptera denna och du får tillgång till kursen inne i Canvas.