För studenter på kursen Neonatal omvårdnad med inriktning mot intensivvård, 15 hp kurskod 2QA309

På denna sida hittar du studieguide, schema, kursanalyser och kontaktuppgifter till kursen.

Kursplan

Välkomstinformation

Om kursen

Kursens övergripande mål är att studenten efter avslutad kurs ska kunna tillämpa och integrera kunskaper kring neonatal omvårdnad med inriktning mot intensivvård.

 

Vårterminen 2025

Kursen är en fristående kurs som genomförs på halvfart och webbaserat utan fysiska träffar. Den pågår i 20 veckor från den 20 januari till den 8 juni 2025.

 

Obligatoriska studiedagar via Zoom:

Datum ej fastställda för vårterminen 2025.

Med reservation för ändringar. 

 

Aktivera studentkonto

För att studera vid Karolinska Institutet måste du ha ett aktivt studentkonto. Är det första gången du är student vid KI måste du själv aktivera studentkontot enligt instruktionerna på Mitt studentkonto. Om du redan är student på KI använder du samma studentkonto som du har sedan tidigare.

 

Registrering i Ladok

För att behålla din plats och delta i kursen är registrering i Ladok obligatoriskt. Du registrerar dig själv i Ladok. Registreringen inför vårterminen 2025 öppnar 2024-12-30 och stänger 2025-01-14. I samband med registreringen får du tillgång till kursen i lärplattformen Canvas. Mer information om webbregistrering.

 

Välkomstbrev och studieguide

Kursanalys

Kontaktuppgifter

Anna Stäke

Kursansvarig lärare
+46852482228
Profile image

Anna Gustafsson

Examinator VT24
Profile image

Ann-Kathrine Lemon

Utbildningsadministratör

Canvas

Canvas är den lärplattform som används för alla kurser på KI. Här hittar du bland annat kursmaterial och inlämningsuppgifter och kan hålla kontakten med lärare och studenter. Då kursen är webbaserad kommer all information och kommunikation ske via lärplattformen Canvas. Cirka en till två veckor före kursstart kommer du få en e-postinbjudan till den mejladress du angivit hos antagning.se. Acceptera denna och du får tillgång till kursen inne i Canvas.

AS
Innehållsgranskare:
Hanna Bergström
2024-06-14