För studenter på kursen Barns och ungdomars rätt i vården, 7.5 hp kurskod 2QA263

På denna sida hittar du schema, kursanalyser och kontaktuppgifter till kursen.

Kursplan

Välkomstinformation

Om kursen

Kursen är en kompletterande kurs för dig som är specialiserad inom pediatrik alternativt för dig som arbetat några år inom barnsjukvård och syftar till att du ska förvärva fördjupade kunskaper inom området barns och ungdomars rätt i vården.

Vårterminen 2022:

Kursen är en fristående kurs på halvfart i 10 veckor från vecka 3 till vecka 12.

Kursstart 17 januari. Kursen genomförs webbaserat utan fysiska träffar.

 

Aktivera studentkonto

För att studera vid Karolinska Institutet måste du ha ett aktivt studentkonto. Är det första gången du är student vid KI måste du själv aktivera studentkontot enligt instruktionerna på Mitt studentkonto. Om du redan är student på KI använder du samma studentkonto som du har sedan tidigare.

 

Registrering i Ladok

För att behålla din plats och delta i kursen är registrering i Ladok obligatorisk. Du registrerar dig själv i Ladok. Registreringen för VT22 öppnar två veckor före kursstart (3/1) och stänger 11/1. I samband med registreringen får du tillgång till kursen i lärplattformen Canvas. Mer information om webbregistrering.

Återgång till campus HT21

Rektor har den 23 april 2021 beslutat om återgång till campusundervisning från och med höstterminen. KI följer myndigheternas föreskrifter och rekommendationer. Detta beslut kan komma att justeras om rekommendationerna ändras utifrån smittspridningsläget. Uppdatera dig regelbundet på sidan för medarbetare och studenter:

Information till studenter om undervisning med anledning av corona.

 

Kursanalys och kursvärdering

Kontaktuppgifter

Johanna Granhagen Jungner

Kursansvarig och examinator

Hanna Bergström

Utbildningsadministratör

Canvas

Canvas är den lärplattform som används för alla kurser på KI. Här hittar du bland annat kursmaterial och inlämningsuppgifter och kan hålla kontakten med lärare och studenter. Då kursen är webbaserad kommer all information och kommunikation ske via lärplattformen Canvas. Cirka en till två veckor före kursstart kommer du få en e-postinbjudan till den mejladress du angivit hos antagning.se. Acceptera denna och du får tillgång till kursen inne i Canvas.