För studenter på kursen Barns och ungdomars rätt i vården, 7.5 hp kurskod 2QA263

På denna sida hittar du schema, kursanalyser och kontaktuppgifter till kursen.

Kursplan

Välkomstinformation

Om kursen

Kursen är en fristående kurs som genomförs på halvfart och webbaserat utan fysiska träffar. Den pågår i 10 veckor från den 18 januari till den 26 mars 2021.

 

Kursen är en kompletterande kurs för dig som är specialiserad inom pediatrik alternativt för dig som arbetat några år inom barnsjukvård och syftar till att du ska förvärva fördjupade kunskaper inom området barns och ungdomars rätt i vården.

 

Registrering i Ladok

För att behålla din plats och delta i kursen är registrering i Ladok obligatorisk. Du registrerar dig själv i Ladok mellan den 4 och 12 januari 2021. I samband med registreringen får du tillgång till kursen i lärplattformen. Mer information om webbregistrering.

 

Kursanalys och kursvärdering

Kontaktuppgifter

Johanna Granhagen Jungner

Kursansvarig och examinator

Ana Maria Seguel

Utbildningsadministratör

Canvas

Canvas är den lärplattform som används för alla kurser på KI. Här hittar du bland annat kursmaterial och inlämningsuppgifter och kan hålla kontakten med lärare och studenter. Då kursen är webbaserad kommer all information och kommunikation ske via lärplattformen Canvas. Cirka en till två veckor före kursstart kommer du få en e-postinbjudan till den mejladress du angivit hos antagning.se. Acceptera denna och du får tillgång till kursen inne i Canvas.