För studenter på kursen Barns och ungdomars rätt i vården, 7.5 hp kurskod 2QA263

På denna sida hittar du schema, kursanalyser och kontaktuppgifter till kursen.

Kursplan

Välkomstinformation

Om kursen

Kursen är en kompletterande kurs för dig som är specialiserad inom pediatrik alternativt för dig som arbetat några år inom barnsjukvård och syftar till att du ska förvärva fördjupade kunskaper inom området barns och ungdomars rätt i vården.

Kursen är en fristående kurs på halvfart i 10 veckor från vecka 35 till vecka 44.

Kursstart 30 augusti. Kursen genomförs webbaserat utan fysiska träffar.

 

Aktivera studentkonto

För att studera vid Karolinska Institutet måste du ha ett aktivt studentkonto. Är det första gången du är student vid KI måste du själv aktivera studentkontot enligt instruktionerna på Mitt studentkonto. Om du redan är student på KI använder du samma studentkonto som du har sedan tidigare.

 

Registrering i Ladok

För att behålla din plats och delta i kursen är registrering i Ladok obligatorisk. Du registrerar dig själv i Ladok. Registreringen öppnar två veckor före kursstart. I samband med registreringen får du tillgång till kursen i lärplattformen Canvas. Mer information om webbregistrering.

 

Corona

Information till studenter om undervisning med anledning av corona.

 

Kursanalys och kursvärdering

Kontaktuppgifter

Johanna Granhagen Jungner

Kursansvarig och examinator

Hanna Bergström

Utbildningsadministratör

Canvas

Canvas är den lärplattform som används för alla kurser på KI. Här hittar du bland annat kursmaterial och inlämningsuppgifter och kan hålla kontakten med lärare och studenter. Då kursen är webbaserad kommer all information och kommunikation ske via lärplattformen Canvas. Cirka en till två veckor före kursstart kommer du få en e-postinbjudan till den mejladress du angivit hos antagning.se. Acceptera denna och du får tillgång till kursen inne i Canvas.