För studenter på kursen Introduktion till social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet och hälsa, 7,5 hp kurskod 1qa139

Kursen ger en introduktion till hållbar utveckling utifrån de tre domänerna social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet, med förståelse för hur de samverkar och skapar förutsättningar för mänsklig hälsa och välbefinnande. Under kursen utforskar vi även samhälleliga samt psykologiska faktorer som bidrar till tröghet i omställningen till ett hållbart samhälle samt mekanismer som kan bidra till förändring.

Kursplan

Information

Om kursen

50%, Distans, Undervisning dagtid med lärarstöd via lärplattformen Canvas. 

Kursperiod HT23: 28 augusti - 5 november 


Antagning och Registrering

Om du har antagits i det första urvalet ska du tacka JA till erbjuden plats (svarsdatum finns i antagningsbeskedet) genom att logga in och följa instruktionerna på ”Mina sidor” på antagning.se

Registrering för att behålla din plats och delta i kursen är obligatoriskt. Du registrerar dig själv i Ladok. Registreringsperioden inför HT23 pågår från 2023-08-07 till 2023-08-22. Mer information om webbregistrering. Efter att registreringsperioden har stängt, kontakta kursadministratör snarast om du vill ta din plats i anspråk.

Studentkonto och Canvas

Alla som studerar vid KI får ett studentkonto som ger tillgång till en rad olika tjänster, däribland lärplattformen Canvas, e-post, biblioteksåtkomst etc. Aktivering av studentkonto.

Schema

Schema för nästa kurstillfälle publiceras närmare kursstart.

Undervisning kommer endast ske på torsdagar (dagtid),
 

Kursanalys och enkätsammanställning 1QA139 HT23

Kontaktuppgifter

Profile image

Sara Widén

Kursansvarig
+46852483330
Profile image

Johanna Olsson

Kursadministratör
SW
Innehållsgranskare:
Johanna Olsson
2024-04-17