För studenter på kursen Omvårdnad inom neonatal hälso- och sjukvård, fördjupning, 7,5 hp kurskod 2QA337

På denna sida hittar du studieguide/schema, kursanalyser och kontaktuppgifter till kursen.

Kursplan

Välkomstinformation

Om kursen

Kursen är en fristående kurs som genomförs på halvfart och webbaserat utan fysiska träffar. Den pågår i 10 veckor från den 2 september till den 8 november 2024.
 

Obligatorisk kursstart och introduktion via Zoom sker den 3 september kl. 08:40-16:00.


Kursens övergripande mål är att studenten efter avslutad kurs ska uppnå kompetens för att med ett professionellt förhållningssätt självständigt kunna bedriva och leda omvårdnad inom neonatal hälso- och sjukvård.


Söker du/är du antagen till fördjupningskurs i Specialistsjuksköterskeprogrammet - barn och ungdom (kurskod 2BU018), besöker du denna sida: https://utbildning.ki.se/student/omvardnad-inom-neonatal-halso-och-sjukvard-fordjupning-75-hp/2bu018.


Övriga obligatoriska studiedagar via Zoom:

  • 24/9 kl. 09:00-16:00
  • 15/10 kl. 09:00-16:00
  • 25/10 kl. 09:00-16:00 

Övrig undervisning sker i Canvas.  

 

Aktivera studentkonto

För att studera vid Karolinska Institutet måste du ha ett aktivt studentkonto. Är det första gången du är student vid KI måste du själv aktivera studentkontot enligt instruktionerna på Mitt studentkonto. Om du redan är student på KI använder du samma studentkonto som du har sedan tidigare.

 

Registrering i Ladok

För att behålla din plats och delta i kursen är registrering i Ladok obligatorisk. Du registrerar dig själv i Ladok. Inför höstterminen 2024 öppnar registreringen tre veckor före kursstart (12 augusti) och stänger 27 augusti. I samband med registreringen får du tillgång till kursen i lärplattformen Canvas. Mer information om webbregistrering.

Välkomstbrev

Schema

Kursanalys och kursvärdering

Kontaktuppgifter

Anna Stäke

Kursansvarig
852482228
Profile image

Ana Maria Seguel

Utbildningsadministratör

Canvas

Canvas är den lärplattform som används för alla kurser på KI. Här hittar du bland annat kursmaterial och inlämningsuppgifter och kan hålla kontakten med lärare och studenter. Då kursen är webbaserad kommer all information och kommunikation ske via lärplattformen Canvas. Cirka en till två veckor före kursstart kommer du få en e-postinbjudan till den mejladress du angivit hos antagning.se. Acceptera denna och du får tillgång till kursen inne i Canvas.

AS
Innehållsgranskare:
Ana Maria Seguel
2024-02-28