För studenter på kursen Stöd i samband med barnafödande (7,5 hp) kurskod 2QA281

Kursen ger fördjupad kunskap och förståelse för betydelsen av stöd i samband med barnafödande, liksom en fördjupad egen förmåga att ge stöd i samband med barnafödande. Här på kurswebben hittar du information om upprop, schema, kursplan samt kontaktuppgifter.

Kursplan

Välkomstinformation

Kursstart HT21. Kursen ges endast under hösttermin. Läs mer om och ansök till kursen här. Sista ansökningsdag är 15 april.

Om kursen

Kursen består av sex dagar med föreläsningar och seminarium, samt ett antal egna studieuppgifter. Datum är 16/9, 17/9, 21/10, 22/10, 9/12 samt 10/12. 9-16 alla dagar sker undervisning på KI Campus Solna. Föreläsningar och seminarium kan komma att ges digitalt. Vi använder lärplattformen Canvas för information, studiematerial och inlämningsuppgifter. Länk till Canvas hittar du längst ner på sidan. Du måste ha aktiverat ditt studentkonto på KI för att kunna logga in i Canvas. 

Registrering och aktivering av studentkonto

Registrering för att behålla din plats och delta i kursen är obligatoriskt. Du registrerar dig själv i Ladok. Registreringsperioden är två veckor före kursstart och en vecka in i kursen. Du behöver också aktivera ditt studentkonto innan kursstart. Mer information om webbregistrering och aktivering av studentkonto 

Kontaktuppgifter

Liisa Svensson

Kursansvarig
733940448

Anna Wåhlin

Utbildningsadministratör

Emelie Ahlin

Studievägledare