För studenter på kursen Stöd i samband med barnafödande (7,5 hp) kurskod 2QA281

Kursen ger fördjupad kunskap och förståelse för betydelsen av stöd i samband med barnafödande, liksom en fördjupad egen förmåga att ge stöd i samband med barnafödande. Här på kurswebben hittar du information om upprop, schema, kursplan samt kontaktuppgifter.

Kursplan

Välkomstinformation

Kursstart är den 28 augusti HT23 men det första kurstillfället är vecka 36, den 7-8 september.
Kursen ges endast på hösttermin. Läs mer om och ansök till kursen här. Sista ansökningsdag är 15 april.

Om kursen

Kursen består av sex dagar med föreläsningar och seminarier samt ett antal egna studieuppgifter. Datumen är den 7-8 september, 19-20 oktober samt 14-15 december. Undervisningen sker på KI Campus/Nord i Solna. Föreläsningar och seminarium kan även komma att ges digitalt. Vi använder lärplattformen Canvas för information, studiematerial och inlämningsuppgifter. Länk till Canvas hittar du längst ner på sidan. Du måste ha aktiverat ditt studentkonto på KI för att kunna logga in i Canvas. 

Registrering och aktivering av studentkonto

Registrering för att behålla din plats och delta i kursen är obligatoriskt. Du registrerar dig själv i Ladok. Registreringsperioden är 3 veckor före kursstart och stänger tisdagen veckan före kursstart. Du behöver också aktivera ditt studentkonto innan kursstart. Mer information om webbregistrering och aktivering av studentkonto 

Schema - med reservation för ändringar

Kontaktuppgifter

Liisa Svensson

Kursansvarig
733940448

Ann-Kathrine Lemon

Utbildningsadministratör

Emelie Ahlin

Studievägledare
LS
Innehållsgranskare:
Anna Wåhlin
2023-08-01