För studenter på kursen Specifik omvårdnad inom barnkirurgi, 15 hp kurskod 2QA315

På denna sida hittar du schema, kursanalyser och kontaktuppgifter till kursen.

Kursplan

Välkomstinformation

Om kursen

Kursens övergripande mål är att studenten efter avslutad kurs ska kunna uppnå en fördjupad kunskap och kompetens för att med ett professionellt förhållningssätt självständigt kunna bedriva och leda omvårdnadsarbete inom sjukvård för barn och ungdomar med barnkirurgiska tillstånd och medfödda defekter med ett familjecentrerat perspektiv.

 

Kursen är en fristående kurs som genomförs på halvfart och webbaserat utan fysiska träffar. Den pågår i 20 veckor från den 30 augusti 2021 till den 16 januari 2022.

 

Aktivera studentkonto

För att studera vid Karolinska Institutet måste du ha ett aktivt studentkonto. Är det första gången du är student vid KI måste du själv aktivera studentkontot enligt instruktionerna på Mitt studentkonto. Om du redan är student på KI använder du samma studentkonto som du har sedan tidigare.

 

Registrering i Ladok

För att behålla din plats och delta i kursen är registrering i Ladok obligatorisk. Du registrerar dig själv i LadokRegistreringen öppnar två veckor före kursstart (16/8) och stänger 24/8. I samband med registreringen får du tillgång till kursen i lärplattformen Canvas. Mer information om webbregistrering.

Återgång till campus HT21

Rektor har den 23 april 2021 beslutat om återgång till campusundervisning från och med höstterminen. KI följer myndigheternas föreskrifter och rekommendationer. Detta beslut kan komma att justeras om rekommendationerna ändras utifrån smittspridningsläget. Uppdatera dig regelbundet på sidan för medarbetare och studenter:

Information till studenter om undervisning med anledning av corona.

Följande datum är obligatoriska i kursen och äger rum via Zoom:

2/9 2021

23/9 2021

19/11 2021

14/1 2022

Kursanalys och kursvärdering

Kontaktuppgifter

Nina Andersson-Papadogiannaki

Kursansvarig och examinator

Elin Öst

Kursansvarig

Björn Tingberg

Kursansvarig

Hanna Bergström

Utbildningsadministratör

Canvas

Canvas är den lärplattform som används för alla kurser på KI. Här hittar du bland annat kursmaterial och inlämningsuppgifter och kan hålla kontakten med lärare och studenter. Då kursen är webbaserad kommer all information och kommunikation ske via lärplattformen Canvas. Cirka en till två veckor före kursstart kommer du få en e-postinbjudan till den mejladress du angivit hos antagning.se. Acceptera denna och du får tillgång till kursen inne i Canvas.